Siirry sisältöön

Kuoma-Outlet

Tutustu tästä II-laadun kenkiin

Kivijalkamyymälämme sijaitsee Mäntyharjun keskustassa liikenneympyrän kupeessa osoitteessa Liiketie 4

Myymälässämme on runsaasti sekä I- että II-laadun Kuoman tuotteita sekä paljon muitakin kenkiä moniin käyttötarkoituksiin.

Laajasta kenkävalikoimasta löydät kotimaiset, kestävät ja laadukkaat kesä ja talvikengät naisille ja miehille sekä helpot ja käytännölliset talvikengät ja vaatteet lapsille. Lisäksi valikoimastamme löytyvät villa ja korkkipohjalliset, anatomisesti muotoutuvat memorysoft pohjalliset sekä kenkien liukuesteet ja syylingit.

Kotimaiset Kuomat ovat tunnettuja ennen kaikkea mukavuudestaan, keveydestään ja laadustaan. Monipuolisesta lasten valikoimastamme löydät suositun Putkivarren lisäksi kevyitä likaa ja vettä hylkiviä talvikenkiä tarrakiinnityksellä ja lumilukolla.

Aikuisten valikoimastamme löydät trendikkäät talvisaappaat, vettähylkivät nilkkurit sekä tietenkin mukavat ja istuvat kesäkengät

 

Hyllyssämme on laaja valikoima Kuoman malleja II-laatuisina
Hinnat ovat malleista riippuen n. -30-50% verrattuna I-laadun kenkiin!

Jos kiinnostuit I-tai II-laadun kengistä kyselyt onnistuu parhaiten yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla autobuumi@fixus.fi

Tervetuloa myös paikanpäälle sovittamaan ja kokeilemaan kenkiä, henkilökuntamme palvelee jotta mieluinen kenkäpari löytyisi.

Huom! II-laadun kengissä on jokin pieni kauneusvirhe joka ei vaikuta käyttöön, kestävyyteen eikä kengän rakenteeseen. Kauneusvirheet ovat melko huomaamattomia eikä niitä monesti edes huomaa vaikka yrittäisi. Huomioithan että II-laadun kengillä ei ole takuuta.

Yhteydenottolomake Kuoma-outlet

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.